Kevés hozzávalóból ízletes vacsora a fokhagymás naan kenyér.
A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.
Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.
A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.
Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.
Olaj nem kell a serpenyőbe.
A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.
Összetevők
Útmutató
A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.
Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.
A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.
Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.
Olaj nem kell a serpenyőbe.
A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.
Hozzászólás