Vacsira magában, vagy köretként egy ünnepi ebéd mellé is megállja a helyét.
A bundázáshoz:
1
A burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a fűszereket.
2
Egynemű tésztává gyúrjuk.
3
Lisztes kézzel diónyi nagyságú gömböket formázunk.
4
Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk.
5
Forró olajban szép pirosra sütjük.
Húsok mellé köretnek nagyon finom.
KategóriaEgyéb, Tészta vacsik
Összetevők
A bundázáshoz:
Útmutató
1
A burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet és a fűszereket.
2
Egynemű tésztává gyúrjuk.
3
Lisztes kézzel diónyi nagyságú gömböket formázunk.
4
Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk.
5
Forró olajban szép pirosra sütjük.
Húsok mellé köretnek nagyon finom.
Hirdetés
Hozzászólás