Tölteléket lehűtve finom, laktató, görög ízvilágú nyári vacsit kapunk. Rendkívűl egyszerű recept!
Fél kiló csirkemellet apró kockákra vágunk. Serpenyőben kevés olajon lepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.
Közben a joghurtot egy nagyobb edénybe öntjük.
A hagymát és savanyú uborkát apró kockákra vágjuk és a joghurthoz keverjük.
Belereszeljük a sajtot is.
Sóval, borssal és a gyros fűszerkeverékkel ízesítjük.
Ha kihűlt a hús, a salátakeverékkel együtt a joghurthoz keverjük.
El is készült a szendvics töltelékünk.
Jól lehűtjük.
Tálalás előtt a zsemléket serpenyőben kicsit megpirítjuk és szétosztjuk rajtuk a csirkemelles, joghurtos, zöldséges, nagyon finom krémünket.
Összetevők
Útmutató
Fél kiló csirkemellet apró kockákra vágunk. Serpenyőben kevés olajon lepirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.
Közben a joghurtot egy nagyobb edénybe öntjük.
A hagymát és savanyú uborkát apró kockákra vágjuk és a joghurthoz keverjük.
Belereszeljük a sajtot is.
Sóval, borssal és a gyros fűszerkeverékkel ízesítjük.
Ha kihűlt a hús, a salátakeverékkel együtt a joghurthoz keverjük.
El is készült a szendvics töltelékünk.
Jól lehűtjük.
Tálalás előtt a zsemléket serpenyőben kicsit megpirítjuk és szétosztjuk rajtuk a csirkemelles, joghurtos, zöldséges, nagyon finom krémünket.
Hozzászólás