Kevés, mindennapi hozzávalóból finom vacsora készülhet.
A tojást a tejföllel és a liszttel jól elkeverjük.
Kevés sót, borsot és szárított petrezselymet teszünk bele.
A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Nagyobb serpenyőben 1 evőkanálnyi olajat melegítünk.
A tojást beleöntjük.
A szalonna kockákat a közepére pakoljuk és lefedjük a serpenyőt.
3-4 percig kis lángon sütjük.
Leszedjük a fedőt, a szalonnát megszórjuk sajttal, elrendezzük rajta a felvágottat, megszórjuk metélőhagymával.
Minden oldalról ráhajtjuk a tojást.
Óvatosan megfordítjuk és még 3-4 percig sütjük.
Összetevők
Útmutató
A tojást a tejföllel és a liszttel jól elkeverjük.
Kevés sót, borsot és szárított petrezselymet teszünk bele.
A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Nagyobb serpenyőben 1 evőkanálnyi olajat melegítünk.
A tojást beleöntjük.
A szalonna kockákat a közepére pakoljuk és lefedjük a serpenyőt.
3-4 percig kis lángon sütjük.
Leszedjük a fedőt, a szalonnát megszórjuk sajttal, elrendezzük rajta a felvágottat, megszórjuk metélőhagymával.
Minden oldalról ráhajtjuk a tojást.
Óvatosan megfordítjuk és még 3-4 percig sütjük.
Hozzászólás