SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

A burgonya elkészítésének egyik legmutatósabb módja. Kitűnő köret készíthető, akár maradék krumplipüréből is.

hercegnő burgonya

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

1

A főtt burgonyát áttörjük.
Sóval, borssal ízesítjük.

2

Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a petrezselymet és a szerecsendiót.

3
hercegnő burgonya

Alaposan összekeverjük.

4
hercegnő burgonya

Csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe közepes halmokat nyomunk.

5

180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.

6
hercegnő burgonya

Kívül ropogós, belül krémes marad.
Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan mutatós köret.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A főtt burgonyát áttörjük.
Sóval, borssal ízesítjük.

2

Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a petrezselymet és a szerecsendiót.

3
hercegnő burgonya

Alaposan összekeverjük.

4
hercegnő burgonya

Csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe közepes halmokat nyomunk.

5

180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.

6
hercegnő burgonya

Kívül ropogós, belül krémes marad.
Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan mutatós köret.

Hercegnő burgonya
Hirdetés