A burgonya elkészítésének egyik legmutatósabb módja. Kitűnő köret készíthető, akár maradék krumplipüréből is.
A főtt burgonyát áttörjük.
Sóval, borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a petrezselymet és a szerecsendiót.
Alaposan összekeverjük.
Csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe közepes halmokat nyomunk.
180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
Kívül ropogós, belül krémes marad.
Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan mutatós köret.
Összetevők
Útmutató
A főtt burgonyát áttörjük.
Sóval, borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a petrezselymet és a szerecsendiót.
Alaposan összekeverjük.
Csillagcsöves habzsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe közepes halmokat nyomunk.
180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
Kívül ropogós, belül krémes marad.
Amilyen egyszerű elkészíteni, olyan mutatós köret.
Hozzászólás