SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Fűszeres húsgolyók leveles tésztával körülölelve. Igazán finom vacsora.

Húsgolyós nyársak

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

1
Húsgolyós nyársak

A darált húst a fűszerekkel alaposan elkeverjük.
32 kis golyót formázunk belőle.

2
Húsgolyós nyársak

Kevés olajon átsütjük minden oldalát szép pirosra.

3

A leveles tésztát kinyújtjuk és 8 hosszú csíkot vágunk belőle.

4
Húsgolyós nyársak

Előkészítünk 8 darab saslik pálcikát és minden pálcára felhúzunk 4 darab húsgoyót.

5
Húsgolyós nyársak

Hézagosra elrendezzük, majd körétekerjük a leveles tésztát.

6

Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a nyársakat és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.

7
Húsgolyós nyársak

Ketchuppal leöntve tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1
Húsgolyós nyársak

A darált húst a fűszerekkel alaposan elkeverjük.
32 kis golyót formázunk belőle.

2
Húsgolyós nyársak

Kevés olajon átsütjük minden oldalát szép pirosra.

3

A leveles tésztát kinyújtjuk és 8 hosszú csíkot vágunk belőle.

4
Húsgolyós nyársak

Előkészítünk 8 darab saslik pálcikát és minden pálcára felhúzunk 4 darab húsgoyót.

5
Húsgolyós nyársak

Hézagosra elrendezzük, majd körétekerjük a leveles tésztát.

6

Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a nyársakat és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.

7
Húsgolyós nyársak

Ketchuppal leöntve tálaljuk.

Húsgolyós nyársak
Hirdetés