Az apró húsgolyók percek alatt elkészülnek. Fél óra alatt ízletes vacsit tálalhatunk a családnak.
A darált húst sózzuk, borsozzuk, 1 kávéskanál bazsalikommal és 3 kávéskanál mustárral ízesítjük.
Beleütünk egy tojást és jól átgyúrjuk.
Diónyi golyókat (24 db) formálunk belőle és zsemlemorzsába megforgatjuk.
Bő forró olajban szép aranybarnára sütjük.
A bagetteket felvágjuk, úgy hogy csak az egyik oldaluk legyen nyitott.
Lapka sajttal kibéleljük.
Belerendezzük a paradicsom és paprika karikákat és mindegyikbe 3 húsgolyót rakunk.
Összetevők
Útmutató
A darált húst sózzuk, borsozzuk, 1 kávéskanál bazsalikommal és 3 kávéskanál mustárral ízesítjük.
Beleütünk egy tojást és jól átgyúrjuk.
Diónyi golyókat (24 db) formálunk belőle és zsemlemorzsába megforgatjuk.
Bő forró olajban szép aranybarnára sütjük.
A bagetteket felvágjuk, úgy hogy csak az egyik oldaluk legyen nyitott.
Lapka sajttal kibéleljük.
Belerendezzük a paradicsom és paprika karikákat és mindegyikbe 3 húsgolyót rakunk.
Hozzászólás