Laktató vacsora vagy főétel a hússal töltött palacsinta.
A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk.
Rátesszük a darált húst, átforgatjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel.
Izlés szerint sózzuk.
Készre főzzük.
Bő levet hagyunk rajta.
Kanállal a húst kiszedjuk.
A tejfölt összekeverjük a liszttel, a maradék lébe öntjük és egy kicsit összeforraljuk.
A palacsintákon elosztjuk a húst és becsomagoljuk.
Tepsibe rendezzük és a szósszal leöntjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Összetevők
Útmutató
A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk.
Rátesszük a darált húst, átforgatjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel.
Izlés szerint sózzuk.
Készre főzzük.
Bő levet hagyunk rajta.
Kanállal a húst kiszedjuk.
A tejfölt összekeverjük a liszttel, a maradék lébe öntjük és egy kicsit összeforraljuk.
A palacsintákon elosztjuk a húst és becsomagoljuk.
Tepsibe rendezzük és a szósszal leöntjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólás