SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKözéphaladó

Laktató vacsora vagy főétel a hússal töltött palacsinta.

hússal töltött palacsinta

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő25 percÖsszes idő45 perc

1

A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk.
Rátesszük a darált húst, átforgatjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel.
Izlés szerint sózzuk.
Készre főzzük.
Bő levet hagyunk rajta.

2

Kanállal a húst kiszedjuk.

3

A tejfölt összekeverjük a liszttel, a maradék lébe öntjük és egy kicsit összeforraljuk.

4
Hússal töltött palacsinta

A palacsintákon elosztjuk a húst és becsomagoljuk.

5
Hússal töltött palacsinta

Tepsibe rendezzük és a szósszal leöntjük.

6
hússal töltött palacsinta

Reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Forrón tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk.
Rátesszük a darált húst, átforgatjuk.
Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel.
Izlés szerint sózzuk.
Készre főzzük.
Bő levet hagyunk rajta.

2

Kanállal a húst kiszedjuk.

3

A tejfölt összekeverjük a liszttel, a maradék lébe öntjük és egy kicsit összeforraljuk.

4
Hússal töltött palacsinta

A palacsintákon elosztjuk a húst és becsomagoljuk.

5
Hússal töltött palacsinta

Tepsibe rendezzük és a szósszal leöntjük.

6
hússal töltött palacsinta

Reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben 20 perc alatt készre sütjük.

Forrón tálaljuk.
Hússal töltött palacsinta
Hirdetés