SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Egyszerű elkészíteni, mégis finom és laktató. A tarja szaftos, a ketchup ízletesen pikáns, a hagymás puffancs pedig ropogós és omlós. Ez a fogás tökéletes választás egy gyors ebédre vagy vacsorára.

KETCHUPOS TARJA HAGYMÁS PUFFANCCSAL

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszes idő40 perc

A húshoz:
A puffancshoz:

1

A tarját szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk.

2

Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

3

Kevés olajon megsütjük.
Ha megsültek tálra rakjuk.

4

A maradék olajba öntjük a ketchupot, a fokhagymát, a mustárt.

5

Jól elkeverjük és összeforraljuk.

6
KETCHUPOS TARJA HAGYMÁS PUFFANCCSAL

Visszatesszük a serpenyőbe a húst és átforgatjuk, hogy mindenhol érje a mártás.

Hagymás puffancs:
7

A hagymás puffancshoz a lisztet, a tojást és a fűszereket egy tálba tesszük.

8

Tejjel jól összedolgozzuk.
Nokedlinél kicsit keményebb tésztát kapunk.

9

A két hagymát szeletekre vágjuk.
A vajon megpároljuk és a tésztához adjuk.

10
Ketchupos tarja hagymás puffanccsal

Bő forró olajba szaggatjuk két kanál segítségével.
Aranybarnára sütjük.

Melegen tálaljuk.

Kategória

Összetevők

A húshoz:
A puffancshoz:

Útmutató

1

A tarját szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk.

2

Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

3

Kevés olajon megsütjük.
Ha megsültek tálra rakjuk.

4

A maradék olajba öntjük a ketchupot, a fokhagymát, a mustárt.

5

Jól elkeverjük és összeforraljuk.

6
KETCHUPOS TARJA HAGYMÁS PUFFANCCSAL

Visszatesszük a serpenyőbe a húst és átforgatjuk, hogy mindenhol érje a mártás.

Hagymás puffancs:
7

A hagymás puffancshoz a lisztet, a tojást és a fűszereket egy tálba tesszük.

8

Tejjel jól összedolgozzuk.
Nokedlinél kicsit keményebb tésztát kapunk.

9

A két hagymát szeletekre vágjuk.
A vajon megpároljuk és a tésztához adjuk.

10
Ketchupos tarja hagymás puffanccsal

Bő forró olajba szaggatjuk két kanál segítségével.
Aranybarnára sütjük.

Melegen tálaljuk.
Ketchupos tarja hagymás puffanccsal
Hirdetés