Egyszerű elkészíteni, mégis finom és laktató. A tarja szaftos, a ketchup ízletesen pikáns, a hagymás puffancs pedig ropogós és omlós. Ez a fogás tökéletes választás egy gyors ebédre vagy vacsorára.
A tarját szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk.
Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Kevés olajon megsütjük.
Ha megsültek tálra rakjuk.
A maradék olajba öntjük a ketchupot, a fokhagymát, a mustárt.
Jól elkeverjük és összeforraljuk.
Visszatesszük a serpenyőbe a húst és átforgatjuk, hogy mindenhol érje a mártás.
A hagymás puffancshoz a lisztet, a tojást és a fűszereket egy tálba tesszük.
Tejjel jól összedolgozzuk.
Nokedlinél kicsit keményebb tésztát kapunk.
A két hagymát szeletekre vágjuk.
A vajon megpároljuk és a tésztához adjuk.
Bő forró olajba szaggatjuk két kanál segítségével.
Aranybarnára sütjük.
Összetevők
Útmutató
A tarját szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk.
Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Kevés olajon megsütjük.
Ha megsültek tálra rakjuk.
A maradék olajba öntjük a ketchupot, a fokhagymát, a mustárt.
Jól elkeverjük és összeforraljuk.
Visszatesszük a serpenyőbe a húst és átforgatjuk, hogy mindenhol érje a mártás.
A hagymás puffancshoz a lisztet, a tojást és a fűszereket egy tálba tesszük.
Tejjel jól összedolgozzuk.
Nokedlinél kicsit keményebb tésztát kapunk.
A két hagymát szeletekre vágjuk.
A vajon megpároljuk és a tésztához adjuk.
Bő forró olajba szaggatjuk két kanál segítségével.
Aranybarnára sütjük.
Hozzászólás