SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Maradék krumplipüréből is elkészíthetjük vacsorára ezt a krumpliszendvicset.

krumpliszendvics

Mennyiség2 Adag
Előkészítési idő30 percFőzési idő20 percÖsszes idő50 perc

1

A burgonyát összetörjük.
Elkeverjük a zsemlemorzsával, tojással, liszttel, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.

2

8 részre osztjuk.
Kb. 10x10 cm-es négyzeteket formálunk a tésztából.

3

4 darabra rátesszük 1 szelet sonkás szalámit és 1 szelet sajtot.

4

A maradék négyzetekkel befedjük őket.

5

Jól összenyomkodjuk, hogy sütés közben egyben maradjon.

6

Serpenyőben kevés olajat melegítünk és lassú tűzön mind a két oldalát szép pirosra sütjük a krumpliszendvicsnek.

Forrón tálalva kitűnő vacsora.

Kategória,

Összetevők

Útmutató

1

A burgonyát összetörjük.
Elkeverjük a zsemlemorzsával, tojással, liszttel, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.

2

8 részre osztjuk.
Kb. 10x10 cm-es négyzeteket formálunk a tésztából.

3

4 darabra rátesszük 1 szelet sonkás szalámit és 1 szelet sajtot.

4

A maradék négyzetekkel befedjük őket.

5

Jól összenyomkodjuk, hogy sütés közben egyben maradjon.

6

Serpenyőben kevés olajat melegítünk és lassú tűzön mind a két oldalát szép pirosra sütjük a krumpliszendvicsnek.

Forrón tálalva kitűnő vacsora.
Krumpliszendvics
Hirdetés