SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ropogósra sült kolbász, puha kifliben, olvadó sajttal.

Lecsókolbászos szendvics

Mennyiség1 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő5 percÖsszes idő10 perc

1

A lecsókolbászt hosszában kettévágjuk.
Beirdaljuk és kevés olajon megsütjük.

2

Közben a kiflit félbevágjuk, kibéleljük salátával és sajttal.

3

Ráfektetjük a megsült kolbászt.

A kiflit előre egy kicsit pirítsuk meg, úgy még finomabb lesz.
Ketchuppal, mustárral meglocsolva fogyasztjuk.

Összetevők

Útmutató

1

A lecsókolbászt hosszában kettévágjuk.
Beirdaljuk és kevés olajon megsütjük.

2

Közben a kiflit félbevágjuk, kibéleljük salátával és sajttal.

3

Ráfektetjük a megsült kolbászt.

A kiflit előre egy kicsit pirítsuk meg, úgy még finomabb lesz.
Ketchuppal, mustárral meglocsolva fogyasztjuk.
Lecsókolbászos szendvics
Hirdetés