SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Gyorsan elkészíthető, laktató vacsora. Ebből az adagból 4 darab lyon-i sonkás palacsinta lesz.

Lyon-i sonkás palacsinta

Mennyiség1 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszes idő30 perc

1

A tojásokat a joghurttal kézi habverővel simára keverjük és megsózzuk.

2
Lyon-i sonkás palacsinta

Állandóan keverve a lisztet beleszórjuk, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.

3

Végül belekeverjük a nagyon apróra vagdalt sonkaszalámit.

4

Palacsintasütőben egy kevés olajon palacsintához hasonló formákat sütünk.

5
Lyon-i sonkás palacsinta

Közben a vöröshagymát vékony karikákra szeljük, kissé megsózzuk, lisztben megforgatjuk, hogy a hagymakarikára vékony lisztréteg tapadjon.

6

Bőséges olajban ropogós pirosra sütjük, és a sonkás palacsinták tetejére szórjuk.

Idény zöldségekkel tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A tojásokat a joghurttal kézi habverővel simára keverjük és megsózzuk.

2
Lyon-i sonkás palacsinta

Állandóan keverve a lisztet beleszórjuk, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.

3

Végül belekeverjük a nagyon apróra vagdalt sonkaszalámit.

4

Palacsintasütőben egy kevés olajon palacsintához hasonló formákat sütünk.

5
Lyon-i sonkás palacsinta

Közben a vöröshagymát vékony karikákra szeljük, kissé megsózzuk, lisztben megforgatjuk, hogy a hagymakarikára vékony lisztréteg tapadjon.

6

Bőséges olajban ropogós pirosra sütjük, és a sonkás palacsinták tetejére szórjuk.

Idény zöldségekkel tálaljuk.
Lyon-i sonkás palacsinta
Hirdetés