Gyorsan elkészíthető, laktató vacsora. Ebből az adagból 4 darab lyon-i sonkás palacsinta lesz.
A tojásokat a joghurttal kézi habverővel simára keverjük és megsózzuk.
Állandóan keverve a lisztet beleszórjuk, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.
Végül belekeverjük a nagyon apróra vagdalt sonkaszalámit.
Palacsintasütőben egy kevés olajon palacsintához hasonló formákat sütünk.
Közben a vöröshagymát vékony karikákra szeljük, kissé megsózzuk, lisztben megforgatjuk, hogy a hagymakarikára vékony lisztréteg tapadjon.
Bőséges olajban ropogós pirosra sütjük, és a sonkás palacsinták tetejére szórjuk.
Összetevők
Útmutató
A tojásokat a joghurttal kézi habverővel simára keverjük és megsózzuk.
Állandóan keverve a lisztet beleszórjuk, hogy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.
Végül belekeverjük a nagyon apróra vagdalt sonkaszalámit.
Palacsintasütőben egy kevés olajon palacsintához hasonló formákat sütünk.
Közben a vöröshagymát vékony karikákra szeljük, kissé megsózzuk, lisztben megforgatjuk, hogy a hagymakarikára vékony lisztréteg tapadjon.
Bőséges olajban ropogós pirosra sütjük, és a sonkás palacsinták tetejére szórjuk.
Hozzászólás