SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Egy kevés medvehagymát tartósítottunk későbbre is.

Medvehagyma ételek ízesítésére

Mennyiség1 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

1

A medvehagymát alaposan megmossuk.

2

Aprítógépben, vagy akár egy késsel apróra vágjuk.

3

Rászórjuk a sót és állni hagyjuk, míg levet enged. Közben többször megkeverjük.

4

Kisebb üvegbe nyomkodjuk, és a tetejére kevés olajat öntünk, hogy befedje.

5

Sokáig eláll, bármilyen ételt fűszerezhetünk vele. Akár levesekbe, sültekhez tökéletes ízesítő.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A medvehagymát alaposan megmossuk.

2

Aprítógépben, vagy akár egy késsel apróra vágjuk.

3

Rászórjuk a sót és állni hagyjuk, míg levet enged. Közben többször megkeverjük.

4

Kisebb üvegbe nyomkodjuk, és a tetejére kevés olajat öntünk, hogy befedje.

5

Sokáig eláll, bármilyen ételt fűszerezhetünk vele. Akár levesekbe, sültekhez tökéletes ízesítő.

Medvehagyma ételek ízesítésére
Hirdetés