Egy kevés medvehagymát tartósítottunk későbbre is.
A medvehagymát alaposan megmossuk.
Aprítógépben, vagy akár egy késsel apróra vágjuk.
Rászórjuk a sót és állni hagyjuk, míg levet enged. Közben többször megkeverjük.
Kisebb üvegbe nyomkodjuk, és a tetejére kevés olajat öntünk, hogy befedje.
Sokáig eláll, bármilyen ételt fűszerezhetünk vele. Akár levesekbe, sültekhez tökéletes ízesítő.
Összetevők
Útmutató
A medvehagymát alaposan megmossuk.
Aprítógépben, vagy akár egy késsel apróra vágjuk.
Rászórjuk a sót és állni hagyjuk, míg levet enged. Közben többször megkeverjük.
Kisebb üvegbe nyomkodjuk, és a tetejére kevés olajat öntünk, hogy befedje.
Sokáig eláll, bármilyen ételt fűszerezhetünk vele. Akár levesekbe, sültekhez tökéletes ízesítő.
Hozzászólás