A Mese almás igazi klasszikus, ami generációk óta örökíti át a finom ízek varázslatát.
Almát lereszeljük, cukorral és fahéjjal elkeverjük.
Állni hagyjuk míg a tésztát elkészítjük.
A hozzávalókból tésztát gyúrunk.
Ketté osztjuk.
Egy kisebb magas falú tepsit kivajazunk és a tészta egyik felét elterítjük benne.
Az almát kinyomkodjuk és a tésztára tesszük.
A másik fél tésztával beborítjuk.
Tojással megkenjük és villával sűrűn, egészen az aljáig megszúrkáljuk.
180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.
Összetevők
Útmutató
Almát lereszeljük, cukorral és fahéjjal elkeverjük.
Állni hagyjuk míg a tésztát elkészítjük.
A hozzávalókból tésztát gyúrunk.
Ketté osztjuk.
Egy kisebb magas falú tepsit kivajazunk és a tészta egyik felét elterítjük benne.
Az almát kinyomkodjuk és a tésztára tesszük.
A másik fél tésztával beborítjuk.
Tojással megkenjük és villával sűrűn, egészen az aljáig megszúrkáljuk.
180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.
Hozzászólás