Ezt az ételt valóban pár perc alatt elkészíthetjük. Míg a zöldséget felvágjuk a halunk meg is sül.
A halat jól megmossuk és szójaszósszal bedörzsöljük.
Serpenyőben 1 evőkanál olajat forrósítunk és beletesszük a hekkfilét.
Megborsozzuk és oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük.
Ha elkészült, petrezselyemmel megszórjuk.
Friss zöldésgekkel (paradicsom, paprika, uborka) - éppen mi van otthon - tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A halat jól megmossuk és szójaszósszal bedörzsöljük.
Serpenyőben 1 evőkanál olajat forrósítunk és beletesszük a hekkfilét.
Megborsozzuk és oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük.
Ha elkészült, petrezselyemmel megszórjuk.
Friss zöldésgekkel (paradicsom, paprika, uborka) - éppen mi van otthon - tálaljuk.
Hozzászólás