SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Finom egytálétel a sütőből.

nyári pecsenye

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszes idő1 óra

1

A húst ujjnyi szeletekre, a hagymát karikákra vágjuk.

2

A burgonyát és a répát is felkarikázzuk.

3
nyári pecsenye

Egy lábasban kevés olajon a befűszerezett húst mindkét oldalán hirtelen megpirítjuk.

4
nyári pecsenye

Egy tálra tesszük, majd a maradék olajon a hagymát is megpirítjuk.

5

Egy kisebb tepsiben elterítjük a burgonyát és a répát.

6
nyári pecsenye

Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk, majd a tetejére tesszük a hagymát és a húst.

7

Kevés kb. 1-1.5 dl vizet öntünk rá, befedjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük.

8
nyári pecsenye

Vacsorára vagy ebédre finom, egyszerű étel.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst ujjnyi szeletekre, a hagymát karikákra vágjuk.

2

A burgonyát és a répát is felkarikázzuk.

3
nyári pecsenye

Egy lábasban kevés olajon a befűszerezett húst mindkét oldalán hirtelen megpirítjuk.

4
nyári pecsenye

Egy tálra tesszük, majd a maradék olajon a hagymát is megpirítjuk.

5

Egy kisebb tepsiben elterítjük a burgonyát és a répát.

6
nyári pecsenye

Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk, majd a tetejére tesszük a hagymát és a húst.

7

Kevés kb. 1-1.5 dl vizet öntünk rá, befedjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük.

8
nyári pecsenye

Vacsorára vagy ebédre finom, egyszerű étel.

Nyári pecsenye
Hirdetés