SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ha így sütöd igazán omlós lesz a sertéscomb.

omlós sertéscomb

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszes idő50 perc

1

A lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával.

2

A tejfölt összekeverjük a fűszerekkel és a hagymával.

3

A húst a lisztbe, majd a tejfölös keverékbe mártjuk és olajozott tepsibe fektetjük.

4

Ha marad a tejfölös keverékből a tetejére öntjük.

5

Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.

6

Eltávolítjuk a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 5 percre visszadugjuk a sütőbe.

7
omlós sertéscomb

Petrezselymes burgonyával tálaltuk, de bármilyen köret illik hozzá.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A lisztet elkeverjük a fűszerpaprikával.

2

A tejfölt összekeverjük a fűszerekkel és a hagymával.

3

A húst a lisztbe, majd a tejfölös keverékbe mártjuk és olajozott tepsibe fektetjük.

4

Ha marad a tejfölös keverékből a tetejére öntjük.

5

Alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.

6

Eltávolítjuk a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és még 5 percre visszadugjuk a sütőbe.

7
omlós sertéscomb

Petrezselymes burgonyával tálaltuk, de bármilyen köret illik hozzá.

Omlós sertéscomb
Hirdetés