Gyorsan elkészíthető, különleges ízvilágú finom csirkemell. A méz enyhén karamellizálódik a sütés során, és egy gyönyörű aranybarna színt kölcsönöz a csirkemellnek. A szójaszósz sós ízt ad a húsnak, a fokhagyma pedig kellemesen fűszeressé teszi.
A csirkemellet szeletekre vágjuk.
Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát és lisztbe forgatjuk.
1 evőkanál olajban aranybarnára sütjük.
Kiszedjük egy tálra.
A serpenyőbe még egy evőkanál olajat és egy evőkanál vajat teszünk.
Megfuttatjuk benne az apróra vágott fokhagymát.
Beleöntjük az ecetet, a szójaszószt és a mézet. Pár perc alatt besűrítjük.
Visszatesszük a húst a serpenyőbe, átforgatjuk és már tálalhatjuk is.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet szeletekre vágjuk.
Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát és lisztbe forgatjuk.
1 evőkanál olajban aranybarnára sütjük.
Kiszedjük egy tálra.
A serpenyőbe még egy evőkanál olajat és egy evőkanál vajat teszünk.
Megfuttatjuk benne az apróra vágott fokhagymát.
Beleöntjük az ecetet, a szójaszószt és a mézet. Pár perc alatt besűrítjük.
Visszatesszük a húst a serpenyőbe, átforgatjuk és már tálalhatjuk is.
Hozzászólás