SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Kívül ropogós, belül puha, omlós húst kapunk végeredményként.
Most sertéskaraj és csirkeszárny készült ezzel a panírral.

Rántott hús másként

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

1

A húst sózzuk, borsozzuk.

2

Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.

3

Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.

Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst sózzuk, borsozzuk.

2

Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.

3

Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.

Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.
Rántott hús másként
Hirdetés