Kívül ropogós, belül puha, omlós húst kapunk végeredményként.
Most sertéskaraj és csirkeszárny készült ezzel a panírral.
1
A húst sózzuk, borsozzuk.
2
Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.
3
Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.
Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.
KategóriaHúsos ételek
Összetevők
Útmutató
1
A húst sózzuk, borsozzuk.
2
Ezután mindkét oldalát megkenjük tejföllel, megforgatjuk kukoricalisztben, tojásban és a zsemlemorzsában.
3
Forró olajba tesszük és először alacsony,majd magasabb hőfokon szép pirosra sütjük.
Steak burgonyával és babsalátával tálaltuk.
Hirdetés
Hozzászólás