SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Kecskeméten egy étteremben ettünk elöszőr ilyen ropogós kukoricapehelybe bújtatott rántott húst. Azóta a család kedvence lett!

Rántott hús ropogós cornflakesben

Mennyiség2 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

1

A húst kicsit kiklopfoljuk.

2

A kukoricapelyhet összetörjük, úgy hogy még nagyobb darabok is maradjanak benne.

3

A húst lisztbe, tojásba majd a kukoricapehelybe forgatjuk.

4

Jól belenyomkodjuk.

5

Bő forró olajban kisütjük.

Hasábkrumplival és salátával tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst kicsit kiklopfoljuk.

2

A kukoricapelyhet összetörjük, úgy hogy még nagyobb darabok is maradjanak benne.

3

A húst lisztbe, tojásba majd a kukoricapehelybe forgatjuk.

4

Jól belenyomkodjuk.

5

Bő forró olajban kisütjük.

Hasábkrumplival és salátával tálaljuk.
Rántott hús ropogós cornflakesben
Hirdetés