Kecskeméten egy étteremben ettünk elöszőr ilyen ropogós kukoricapehelybe bújtatott rántott húst. Azóta a család kedvence lett!
1
A húst kicsit kiklopfoljuk.
2
A kukoricapelyhet összetörjük, úgy hogy még nagyobb darabok is maradjanak benne.
3
A húst lisztbe, tojásba majd a kukoricapehelybe forgatjuk.
4
Jól belenyomkodjuk.
5
Bő forró olajban kisütjük.
Hasábkrumplival és salátával tálaljuk.
KategóriaHúsos ételek
Összetevők
Útmutató
1
A húst kicsit kiklopfoljuk.
2
A kukoricapelyhet összetörjük, úgy hogy még nagyobb darabok is maradjanak benne.
3
A húst lisztbe, tojásba majd a kukoricapehelybe forgatjuk.
4
Jól belenyomkodjuk.
5
Bő forró olajban kisütjük.
Hasábkrumplival és salátával tálaljuk.
Hirdetés
Hozzászólás