SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Mióta az egyik ételhez egy receptben így kellett megsütni a csirkecombot, azóta csak így készítjük ha csirkecombot vagy szárnyat sütünk vacsira vagy ebédre. Kívül puha, belül omlós lesz a hús. Nincs vele sok munka, a sütőben hamar megsül.

Ropogós sült csirkecomb

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszes idő50 perc

1

A csirkecombokat jól megmossuk, félbevágjuk és késsel kicsit megszúrkáljuk, hogy jobban átsüljön.

2

Bedörzsöljük fűszerrel.

3

A kétféle lisztet összekeverjük és alaposan megforgatjuk benne a csirkéket.

4

Olajjal kikent tepsibe fektetjük.

5

Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.

6

Sütés közben többször megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.

Vacsira melegen és hidegen is egyaránt fogyaszthatjuk. Nem több munka, mintha csak simán megsütnénk a combokat, de sokkal finomabb végeredményt kapunk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A csirkecombokat jól megmossuk, félbevágjuk és késsel kicsit megszúrkáljuk, hogy jobban átsüljön.

2

Bedörzsöljük fűszerrel.

3

A kétféle lisztet összekeverjük és alaposan megforgatjuk benne a csirkéket.

4

Olajjal kikent tepsibe fektetjük.

5

Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.

6

Sütés közben többször megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.

Vacsira melegen és hidegen is egyaránt fogyaszthatjuk. Nem több munka, mintha csak simán megsütnénk a combokat, de sokkal finomabb végeredményt kapunk.
Ropogós sült csirkecomb
Hirdetés