Mióta az egyik ételhez egy receptben így kellett megsütni a csirkecombot, azóta csak így készítjük ha csirkecombot vagy szárnyat sütünk vacsira vagy ebédre. Kívül puha, belül omlós lesz a hús. Nincs vele sok munka, a sütőben hamar megsül.
A csirkecombokat jól megmossuk, félbevágjuk és késsel kicsit megszúrkáljuk, hogy jobban átsüljön.
Bedörzsöljük fűszerrel.
A kétféle lisztet összekeverjük és alaposan megforgatjuk benne a csirkéket.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.
Sütés közben többször megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Összetevők
Útmutató
A csirkecombokat jól megmossuk, félbevágjuk és késsel kicsit megszúrkáljuk, hogy jobban átsüljön.
Bedörzsöljük fűszerrel.
A kétféle lisztet összekeverjük és alaposan megforgatjuk benne a csirkéket.
Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.
Sütés közben többször megforgatjuk, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
Hozzászólás