SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ha már unjuk a zsemlét két igazán egyszerű hozzávalóból süthetünk kis bucikat. Fogyókúrázóknak is tökéletes!

Sajtkrémes tojásbuci

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő5 percFőzési idő20 percÖsszes idő25 perc

1
Sajtkrémes tojásbuci

A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.

2
Sajtkrémes tojásbuci

A sárgáját habosra keverjük a krémsajttal.

3

Hozzáadjuk a felvert fehérjét.
Sózni nem szükséges, hisz a krémsajt sós.

4

Játszhatunk az ízekkel, ha különböző ízesítésű krémsajtokkal próbáljuk ki.
A sütőt előmelegítjük 120 fokra.

5
Sajtkrémes tojásbuci

Sütőpapírral bélelt tepsibe egy kanál segítségével halmokat teszünk a sajtkrémes tojás masszából.

6
Sajtkrémes tojásbuci

Sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Kettő-kettő közé tehetünk ízlés szerint felvágottat, zöldségeket, sajtot.

7
Sajtkrémes tojásbuci

Mint egy szendvicset úgy fogyasztjuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1
Sajtkrémes tojásbuci

A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.

2
Sajtkrémes tojásbuci

A sárgáját habosra keverjük a krémsajttal.

3

Hozzáadjuk a felvert fehérjét.
Sózni nem szükséges, hisz a krémsajt sós.

4

Játszhatunk az ízekkel, ha különböző ízesítésű krémsajtokkal próbáljuk ki.
A sütőt előmelegítjük 120 fokra.

5
Sajtkrémes tojásbuci

Sütőpapírral bélelt tepsibe egy kanál segítségével halmokat teszünk a sajtkrémes tojás masszából.

6
Sajtkrémes tojásbuci

Sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Kettő-kettő közé tehetünk ízlés szerint felvágottat, zöldségeket, sajtot.

7
Sajtkrémes tojásbuci

Mint egy szendvicset úgy fogyasztjuk.

Sajtkrémes tojásbuci
Hirdetés