SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Finom sajtos golyók. Maradék tojásfehérje felhasználására egy lehetőség.

sajtos puffancs

Mennyiség2 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszes idő20 perc

1

A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük.

2

Belekeverjük a borsot és a szerecsendiót.

3
Sajtos puffancs

Óvatosan közé forgatjuk a reszelt sajtot.

4
sajtos puffancs

Kis golyókat formálunk a masszából.

5

Zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

6

Gyorsan sül.

Igazán egyszerű, gyors finomság. Mártogathatjuk ketchupba, de magában a legfinomabb.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük.

2

Belekeverjük a borsot és a szerecsendiót.

3
Sajtos puffancs

Óvatosan közé forgatjuk a reszelt sajtot.

4
sajtos puffancs

Kis golyókat formálunk a masszából.

5

Zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

6

Gyorsan sül.

Igazán egyszerű, gyors finomság. Mártogathatjuk ketchupba, de magában a legfinomabb.
Sajtos puffancs
Hirdetés