Omlós hússzeletek zöldséges raguval körülölelve.
A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen átsütjük.
Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt puhára pároljuk.
Addig elkészítjük a ragut.
A hagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felvágott paradicsomot, paprikát és a cukorborsót.
Megpároljuk.
Mikor a borsó már puha, megszórjuk a liszttel és a pirospaprikával.
Fél dl vízzel felöntjük.
Sóval, borssal, fokhagymával és piros arannyal ízesítjük ízlés szerint.
Felforraljuk.
Hozzáadjuk a húst, a kukoricát és az apró kockákra vágott ecetes uborkát.
Még egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is.
Összetevők
Útmutató
A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen átsütjük.
Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt puhára pároljuk.
Addig elkészítjük a ragut.
A hagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felvágott paradicsomot, paprikát és a cukorborsót.
Megpároljuk.
Mikor a borsó már puha, megszórjuk a liszttel és a pirospaprikával.
Fél dl vízzel felöntjük.
Sóval, borssal, fokhagymával és piros arannyal ízesítjük ízlés szerint.
Felforraljuk.
Hozzáadjuk a húst, a kukoricát és az apró kockákra vágott ecetes uborkát.
Még egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is.
Hozzászólás