SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Omlós hússzeletek zöldséges raguval körülölelve.

sertéscomb zöldséges raguval

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszes idő40 perc

1

A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen átsütjük.
Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt puhára pároljuk.

2

Addig elkészítjük a ragut.
A hagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felvágott paradicsomot, paprikát és a cukorborsót.
Megpároljuk.

3

Mikor a borsó már puha, megszórjuk a liszttel és a pirospaprikával.
Fél dl vízzel felöntjük.

4

Sóval, borssal, fokhagymával és piros arannyal ízesítjük ízlés szerint.

5

Felforraljuk.

6

Hozzáadjuk a húst, a kukoricát és az apró kockákra vágott ecetes uborkát.

7

Még egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is.

Tarhonyával tálaljuk ez a finom sertéscombot zöldséges raguval.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk és kevés olajon hirtelen átsütjük.
Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt puhára pároljuk.

2

Addig elkészítjük a ragut.
A hagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felvágott paradicsomot, paprikát és a cukorborsót.
Megpároljuk.

3

Mikor a borsó már puha, megszórjuk a liszttel és a pirospaprikával.
Fél dl vízzel felöntjük.

4

Sóval, borssal, fokhagymával és piros arannyal ízesítjük ízlés szerint.

5

Felforraljuk.

6

Hozzáadjuk a húst, a kukoricát és az apró kockákra vágott ecetes uborkát.

7

Még egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is.

Tarhonyával tálaljuk ez a finom sertéscombot zöldséges raguval.
Sertéscomb zöldséges raguval
Hirdetés