Friss kenyérre kenve vacsorára, vagy zsemlébe töltve munkába vagy suliba is vihetjük.
1
A vajból és a lisztből rántást készítünk.
2
Tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk és sűrűre főzzük.
3
Még forrón belekeverjük a sajtokat.
4
Kihűtjük.
5
A mustárt, majonézt, sonkaszalámit és a petrezselymet a kihűlt sajtkrémbe keverjük.
Ha nincs otthon sonkaszalámi helyettesíthetjük párizsi vagy kolbászkockákkal is.
KategóriaEgyéb, Szendvicsek
Összetevők
Útmutató
1
A vajból és a lisztből rántást készítünk.
2
Tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk és sűrűre főzzük.
3
Még forrón belekeverjük a sajtokat.
4
Kihűtjük.
5
A mustárt, majonézt, sonkaszalámit és a petrezselymet a kihűlt sajtkrémbe keverjük.
Ha nincs otthon sonkaszalámi helyettesíthetjük párizsi vagy kolbászkockákkal is.
Hirdetés
Hozzászólás