SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Különleges ízvilágú. A sertéscomb felhasználásának egy újabb módja.

Sörös sertéscomb

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő50 percÖsszes idő1 óra

1

A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

2

3 evőkanál olajban átsütjük.
Egy tálra kiszedjük.

3

A maradék olajba tesszük a felkarikázott hagymát, a pirospaprikát és felöntjük a sörrel.

4

Jól elkeverjük és hozzáadjuk a 3 evőkanál mustárt.

5
Sörös sertéscomb

Amikor a mustár is elkeveredett visszatesszük a tetejére a húst és fedő alatt 40 percig pároljuk.

A sör egy különleges ízvilágot kölcsönöz neki.
Hasábburgonyával tálaltuk, de zsemlegombóccal is nagyon finom.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.

2

3 evőkanál olajban átsütjük.
Egy tálra kiszedjük.

3

A maradék olajba tesszük a felkarikázott hagymát, a pirospaprikát és felöntjük a sörrel.

4

Jól elkeverjük és hozzáadjuk a 3 evőkanál mustárt.

5
Sörös sertéscomb

Amikor a mustár is elkeveredett visszatesszük a tetejére a húst és fedő alatt 40 percig pároljuk.

A sör egy különleges ízvilágot kölcsönöz neki.
Hasábburgonyával tálaltuk, de zsemlegombóccal is nagyon finom.
Sörös sertéscomb
Hirdetés