Különleges ízvilágú. A sertéscomb felhasználásának egy újabb módja.
A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
3 evőkanál olajban átsütjük.
Egy tálra kiszedjük.
A maradék olajba tesszük a felkarikázott hagymát, a pirospaprikát és felöntjük a sörrel.
Jól elkeverjük és hozzáadjuk a 3 evőkanál mustárt.
Amikor a mustár is elkeveredett visszatesszük a tetejére a húst és fedő alatt 40 percig pároljuk.
Összetevők
Útmutató
A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
3 evőkanál olajban átsütjük.
Egy tálra kiszedjük.
A maradék olajba tesszük a felkarikázott hagymát, a pirospaprikát és felöntjük a sörrel.
Jól elkeverjük és hozzáadjuk a 3 evőkanál mustárt.
Amikor a mustár is elkeveredett visszatesszük a tetejére a húst és fedő alatt 40 percig pároljuk.
Hozzászólás