Finom egytálétel. Kevés munkával, gyorsan elkészül.
A húst szeletekre vágjuk, a szalonnát felkockázzuk.
Kevés olajon megsütjük a hússzeleteket.
Ha elkészültek egy tepsibe tesszük, egymás mellé beterítve a tepsi alját.
Sózzuk, borsozzuk és paprikakrémmel megkenjük a húsokat.
Közben a maradék olajon a szalonnakockákat megpirítjuk.
A tésztát kifőzzük.
Mikor kicsit kihűlt a szalonna hozzáadjuk a fél pohár tejfölt, a tojást és a megfőtt tésztát.
Jól elkeverjük.
A hús tetejére öntjük a szalonnás tésztás keverékünket.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Forró sütőben 15-20 perc alatt átsütjük.
Összetevők
Útmutató
A húst szeletekre vágjuk, a szalonnát felkockázzuk.
Kevés olajon megsütjük a hússzeleteket.
Ha elkészültek egy tepsibe tesszük, egymás mellé beterítve a tepsi alját.
Sózzuk, borsozzuk és paprikakrémmel megkenjük a húsokat.
Közben a maradék olajon a szalonnakockákat megpirítjuk.
A tésztát kifőzzük.
Mikor kicsit kihűlt a szalonna hozzáadjuk a fél pohár tejfölt, a tojást és a megfőtt tésztát.
Jól elkeverjük.
A hús tetejére öntjük a szalonnás tésztás keverékünket.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Forró sütőben 15-20 perc alatt átsütjük.
Hozzászólás