Nagyon finom ízvilágú, sütés nélküli sütemény.
A kekszet ledaráljuk és elkeverjük a porcukorral és a mogyorókrémmel.
Annyi tejet adunk hozzá apránként, hogy összeálljon és nyújtható legyen az alap.
Hűtőbe tesszük, míg elkészül a krém.
A tejszínt a sűrített tejjel elkeverjük és jó keményre felverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
A kekszes alapot két frissentartó fólia között vékonyra nyújtjuk.
A felső fóliát leszedjük és megkenjük az alapot a tejszínes krémmel.
A végébe tesszük a két banánt és feltekerjük.
Frissentartó fóliába csomagoljuk, és szeletelés előtt hűtőben két-három órát pihentetjük.
Ujjnyi vastagra szeleteljük.
Összetevők
Útmutató
A kekszet ledaráljuk és elkeverjük a porcukorral és a mogyorókrémmel.
Annyi tejet adunk hozzá apránként, hogy összeálljon és nyújtható legyen az alap.
Hűtőbe tesszük, míg elkészül a krém.
A tejszínt a sűrített tejjel elkeverjük és jó keményre felverjük, végül hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
A kekszes alapot két frissentartó fólia között vékonyra nyújtjuk.
A felső fóliát leszedjük és megkenjük az alapot a tejszínes krémmel.
A végébe tesszük a két banánt és feltekerjük.
Frissentartó fóliába csomagoljuk, és szeletelés előtt hűtőben két-három órát pihentetjük.
Ujjnyi vastagra szeleteljük.
Hozzászólás