Hogy ne legyen unalmas az omlett. Egy mutatós, egyszerű, finom variáció.
A tojásokat egy tálban villával kicsit felverjük, sózzuk, borsozzuk.
A sajtot lereszeljük, a felét a tojásba rakjuk.
A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát.
A tojást alacsony hőfokon, lefedett serpenyőben kevés olajon megsütjük.
Nem kell forgatnunk.
Ha elkészült a tojás, egy tálra szedjük és csíkokra vágjuk.
Egy tányérra rakjuk a tojáscsíkokat, megszórjuk a sajttal és szalonnával.
Ízlés szerint pirospaprikával, petrezselyemmel díszítjük.
Összetevők
Útmutató
A tojásokat egy tálban villával kicsit felverjük, sózzuk, borsozzuk.
A sajtot lereszeljük, a felét a tojásba rakjuk.
A szalonnát apró kockákra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát.
A tojást alacsony hőfokon, lefedett serpenyőben kevés olajon megsütjük.
Nem kell forgatnunk.
Ha elkészült a tojás, egy tálra szedjük és csíkokra vágjuk.
Egy tányérra rakjuk a tojáscsíkokat, megszórjuk a sajttal és szalonnával.
Ízlés szerint pirospaprikával, petrezselyemmel díszítjük.
Hozzászólás