Csak berakosgatjuk a tepsibe, a többi már a sütő dolga.
Kisebb tepsit kibélelünk sütőpapírral (ezzel megkönnyítjük a dolgunkat mosogatásnál)
A húst és a szalonnát felszeleteljük.
Tepsi aljába egy sor szalonnát fektetünk.
Szelet húst tojásba, majd lisztbe mártjuk és a szalonnára fektetjük.
Erre egy sor sajt kerül.
Addig ismételjük a rétegezést, míg el nem fogy az alapanyagunk.
Tetejére szalonna kerüljön.
Fóliával lefedjük és előmelegített 180°C-os sütőben 40 percig sütjük.
Leszedjük a fóliát és még 10 percig visszatoljuk a sütőbe.
Rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
Kisebb tepsit kibélelünk sütőpapírral (ezzel megkönnyítjük a dolgunkat mosogatásnál)
A húst és a szalonnát felszeleteljük.
Tepsi aljába egy sor szalonnát fektetünk.
Szelet húst tojásba, majd lisztbe mártjuk és a szalonnára fektetjük.
Erre egy sor sajt kerül.
Addig ismételjük a rétegezést, míg el nem fogy az alapanyagunk.
Tetejére szalonna kerüljön.
Fóliával lefedjük és előmelegített 180°C-os sütőben 40 percig sütjük.
Leszedjük a fóliát és még 10 percig visszatoljuk a sütőbe.
Rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
Hozzászólás