Ebben a blogbejegyzésben megosztom veletek a szezámmagos csirkemell receptjét, amit én is gyakran elkészítek. A recept egyszerű, a hozzávalók pedig könnyen beszerezhetők.
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
Egy nagyobb tálba elkeverjük a lisztet, a keményítőt, a sót, tojást, olajat, sütőport és a vízet.
Sűrű tésztát kell kapjunk.
Beleforgatjuk a húst.
A mázhoz a ketchupot a mézzel és a chili porral elkeverjük, hozzáadjuk a szezámmagot is.
A húst bő, forró olajban megsütjük. Megforgatjuk a mázban és tányérra tesszük.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
Egy nagyobb tálba elkeverjük a lisztet, a keményítőt, a sót, tojást, olajat, sütőport és a vízet.
Sűrű tésztát kell kapjunk.
Beleforgatjuk a húst.
A mázhoz a ketchupot a mézzel és a chili porral elkeverjük, hozzáadjuk a szezámmagot is.
A húst bő, forró olajban megsütjük. Megforgatjuk a mázban és tányérra tesszük.
Hozzászólás