SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Az előző nap bepácolt hús gyorsan elkészül vacsira vagy ebédre.

Tejfölös mustáros aprópecsenye

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszes idő1 óra

1
Tejfölös mustáros aprópecsenye

A húst a mustárral és a sóval, borssal jól elkeverjük. Felöntjük olajjal és 1 napra lefedve a hűtőbe tesszük.

2

Másnap serpenyőben alacsony hőfokon puhára pároljuk a húst. A tejfölt a liszttel és kevés vizzel simára keverjük. A megpuhult húsra öntjük és pár perc alatt besűrítjük.

Tésztával tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1
Tejfölös mustáros aprópecsenye

A húst a mustárral és a sóval, borssal jól elkeverjük. Felöntjük olajjal és 1 napra lefedve a hűtőbe tesszük.

2

Másnap serpenyőben alacsony hőfokon puhára pároljuk a húst. A tejfölt a liszttel és kevés vizzel simára keverjük. A megpuhult húsra öntjük és pár perc alatt besűrítjük.

Tésztával tálaljuk.
Tejfölös mustáros aprópecsenye
Hirdetés