Kevés hozzávalóból finom jégkrémet készíthetünk.
A tejszínhabport a tejjel kemény habbá verjük.
Egy püspökkenyér vagy őzgerinc formát frissentartó fóliával kibélelünk.
A csokit felolvasztjuk.
A formába egy réteg tejszínt simítunk, meglocsoljuk csokival, majd újabb tejszín, majd csoki réteg.
A tetejét tejszínhabbal zárjuk.
Mélyhűtőben pár órát pihentetjük, míg megkeményedik.
Szeletekre vágva tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A tejszínhabport a tejjel kemény habbá verjük.
Egy püspökkenyér vagy őzgerinc formát frissentartó fóliával kibélelünk.
A csokit felolvasztjuk.
A formába egy réteg tejszínt simítunk, meglocsoljuk csokival, majd újabb tejszín, majd csoki réteg.
A tetejét tejszínhabbal zárjuk.
Mélyhűtőben pár órát pihentetjük, míg megkeményedik.
Szeletekre vágva tálaljuk.
Hozzászólás