Pizzatésztába töltött, tormás-tejfölös-sonkás-szalonnás párna. Csupa finomság egy batyuban.
A szalonnát és a lilahagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés forró olajon megpirítjuk őket.
Közben a sonkás szalámit és a savanyú uborkát is apró kockákra vágjuk.
A tejfölt elkeverjük a majonézzel, tormával és a fűszerekkel.
Egy nagy tálban mindent összekeverünk, amit eddig elkészítettünk.
A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra nyújtjuk és 20 db kb 10x10cm-es négyzetet vágunk belőle.
Elosszuk a tölteléket a négyzetekben.
Félbehajtjuk, majd villával lenyomkodjuk a széleit, lezárva a kis batyukat.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, negkenjük a tetejüket egy kevés vízzel és 180C-on 20 percig sütjük.
Forrón tálaljuk. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel, vagy tormával fogyasszuk.
Összetevők
Útmutató
A szalonnát és a lilahagymát apró kockákra vágjuk.
Kevés forró olajon megpirítjuk őket.
Közben a sonkás szalámit és a savanyú uborkát is apró kockákra vágjuk.
A tejfölt elkeverjük a majonézzel, tormával és a fűszerekkel.
Egy nagy tálban mindent összekeverünk, amit eddig elkészítettünk.
A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra nyújtjuk és 20 db kb 10x10cm-es négyzetet vágunk belőle.
Elosszuk a tölteléket a négyzetekben.
Félbehajtjuk, majd villával lenyomkodjuk a széleit, lezárva a kis batyukat.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, negkenjük a tetejüket egy kevés vízzel és 180C-on 20 percig sütjük.
Forrón tálaljuk. Ízlés szerint ketchuppal, majonézzel, vagy tormával fogyasszuk.
Hozzászólás