Nem szárad ki a csirkemell, puha, omlós lesz.
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágjuk.
A kekszet összetörjük, sót, borsot és fokhagyma port keverjünk hozzá.
A tojásokat villával kicsit felverjük.
Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
A csirkét a tojásba, majd az kekszbe forgatjuk.
A tepsibe fektetjük.
A vajat felkockázzuk és elrendezzük a csirkemellek tetején.
Az előmelegített sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Összetevők
Útmutató
A csirkemellet vastagabb szeletekre vágjuk.
A kekszet összetörjük, sót, borsot és fokhagyma port keverjünk hozzá.
A tojásokat villával kicsit felverjük.
Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
A csirkét a tojásba, majd az kekszbe forgatjuk.
A tepsibe fektetjük.
A vajat felkockázzuk és elrendezzük a csirkemellek tetején.
Az előmelegített sütőben 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Hozzászólás